mano Nemokami maitinimo planai padės sutaupyti laiko, pinigų ir mėgautis sveikais, skaniais patiekalais! 26 savaitės maitinimo planas apima jaukias sriubas ir paprastus mėgstamus patiekalus.
26 savaitės maitinimo planas
Šį maitinimo planą sudaro 7 skanios vakarienės, pusryčių, pietų ir užkandžių idėjos, patiekalų ruošimo idėjos ir pirkinių sąrašas. Aš tikrai noriu padėti jums palengvinti naminį maistą! Šios savaitės planas netinka? Peržiūrėkite visą mano maitinimo planų kolekciją, kad rastumėte sau tinkamą.
Atsisiųskite maitinimo planą su maitinimo plano patarimais ir pirkinių sąrašu čia arba tiesiog ieškokite įkvėpimo žemiau.
Idėjos pusryčiams
Idėjos pietums
Užkandžių/desertų idėjos
Maitinimo plano patarimai
Šie patarimai skirti padėti jums sumažinti maisto ruošimo ir maisto švaistymą, naudojant likučius.
- Abiejų sriubų receptams naudokite arba troškinį, arba kubeliais supjaustytą kepsnį. Nedvejodami perpjaukite mėsą per pusę, kad sumažintumėte išlaidas.
- Sekmadienį pasigaminkite didelę vyniotinių partiją, kad galėtumėte mėgautis tiek sekmadienio, tiek pirmadienio sriubomis. Likučius vyniotinius naudokite greitiems sumuštiniams arba vietoj prancūziškos duonos pietų mini picoms. Iš jų taip pat gaminami puikūs skrebučiai Cezario salotoms.
- Antradienio vakarą paruoškite papildomą taco mėsą, kurią naudosite taco salotoms, arba iš jautienos išimkite pinto arba juodąsias pupeles, kad sumažintumėte išlaidas.
- Pasigaminkite skrudintų kukurūzų salotas naudodami šaldytus kukurūzus ir naudokite kaip garnyrą prie tacos (su traškučiais arba be jų), o likučius sudėkite į taco salotas.
- Naudokite šviežias šparagines pupeles ir daržovių jautienos sriubai, ir vištienos keptuvei.
- Jei turite bulvių likučių iš daržovių jautienos sriubos, paskrudinkite arba iškepkite jas patiekdami kartu su vištienos keptuvėje.
- Naudokite morkas sriuboms ir vištienai bei ryžiams.
- Vištienai, ryžiams ir vištienos keptuvėms naudokite be kaulų, be odos vištienos krūtinėlės arba šlaunelės. Vėlgi, nedvejodami sumažinkite vištienos kiekį, naudojamą išlaidoms sumažinti.
- Penktadienio vakarą paruoškite Cezario salotas, kurias naudosite penktadienio ir šeštadienio vakarienei.
- Ančiuvių filė NEBŪTINA. Jei norite, nedvejodami praleiskite jį tiek iš Pasta Puttanesca, tiek iš Cezario padažo.
∗ Kaip naudotis maitinimo planais∗
Kiekviename maitinimo plane yra spausdinamas vadovas su pirkinių sąrašu ir patarimais, kaip sumažinti ruošimo laiką ir sumažinti maisto švaistymą. Taip pat kiekvieną maitinimo planą remdamasis sezoniniais produktais.
Naudodamiesi šiais mitybos planais, atsiminkite šiuos patarimus.
- Atsispausdinkite valgymo planą, kurį galėsite pakabinti ant šaldytuvo, ir atsispausdinkite kiekvieną receptą, kad sudarytumėte maisto prekių sąrašą ir paruoštumėte vakarienę! Maitinimo plane galite nurodyti kiekvieno recepto pavadinimą ir pateksite tiesiai į tą receptą!
- Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite kiekvieną nuorodą ir spustelėkite Atidaryti naujame skirtuke, kad visi receptai būtų atidaryti vienu metu. Spustelėkite receptą ir atsispausdinkite receptus. Yra žymės langelis, kuriame galite pažymėti jau turimus ingredientus. Tai palengvins apsipirkimą.
- Būtinai peržiūrėkite maitinimo planą, kad gautumėte laiko taupymo patarimų ir pagrindinių bakalėjos prekių sąrašų. Turėkite omenyje, kad bakalėjos prekių sąrašus kuriu tik pagal vakarienę ir darant prielaidą, kad jūsų prieskonių spintelėje yra įprastų prieskonių.
Atspausdinamas maitinimo planas
MAITINIMO PLANĄ SU PIRKINIŲ SĄRAŠU ATSISIŲSK ČIA ARBA SPAUSKITE NUOTRAUKĄ. Spustelėkite ČIA, jei norite maitinimo plano be nuotraukų ir tai yra prieinama ADA.
∗ Gaukite maitinimo planus ∗
Užsiregistruokite žemiau, kad kiekvieną penktadienį į jūsų pašto dėžutę būtų pristatytas NAUJAS maitinimo planas.
Skaitytojo sąveika