Tai žemės riešutų sviesto sausainis, išteptas avižiniais dribsniais ir iškeptas iki auksinės spalvos. Slapukas žemės riešutų sviesto mėgėjams. Avižiniai dribsniai, pritvirtinti tiesiai PBC zonoje, yra akcentas. Nuoširdus, kramtomas papildomas ingredientas, kuris pakelia klasikinį sausainį. Apskrudinti kraštuose, minkštos ir neryškios tekstūros centre, jie yra žemės riešutų svajonė. Ypač paskandintas kavoje.
Avižiniai žemės riešutų sviesto sausainiai: Ingredientai
Keletas pastabų, susijusių su šių sausainių ingredientais. Visi ingredientai yra gana paprasti, ir šiuo metu galite juos turėti savo sandėliuke.
- Riešutų sviestas: Šiems sausainiams man labiau patinka natūralus žemės riešutų sviestas. Išsamiau aprašysiu žemiau. Tai reiškia, kad jei jau turite žemės riešutų sviestą, naudokite jį! Vieną žemės riešutų sviestą griebiu, kai matau, tai šis (ne remiamas, tik gerbėjas). Tai tamsiai skrudinta, ekologiška, pagaminta tiesiog su skrudintais žemės riešutais ir trupučiu druskos, gero skonio. Atminkite, kad tai nėra „nemaišoma“ veislė.
- Rudas cukrus: Norėdami pagaminti šiuos sausainius, galite naudoti bet kokį rudąjį cukrų, kurį turite po ranka. Sausainiai, kuriuos matote čia, buvo pagaminti su šviesiai ruduoju cukrumi, bet aš dažnai juos gaminu su tamsiai ruduoju cukrumi.
- Riešutai: Šis receptas padvigubina žemės riešutų kiekį, visa tai susiję su žemės riešutų skoniu. Be žemės riešutų sviesto, įdėsite apie puodelį gerai susmulkintų žemės riešutų. Užkandžiavimui naudokite bet kokius žemės riešutus.
- Avižiniai dribsniai: Ieškokite senamadiškų valcuotų avižų. Ne greitai paruošiamos avižos.
Ar galiu naudoti natūralų žemės riešutų sviestą žemės riešutų sviesto sausainiuose?
Taip, šioje sausainių tešloje galite naudoti natūralų žemės riešutų sviestą. Sausainiai, kuriuos matote čia, buvo pagaminti iš natūralaus žemės riešutų sviesto. Jei nesate tikri, kokio tipo žemės riešutų sviestą turite, peržiūrėkite ingredientų sąrašą, esantį stiklainio gale. Man patinka pamatyti žemės riešutus, o gal ir šiek tiek druskos. Priešingai, daugelyje žemės riešutų sviesto sausainių receptų siūloma naudoti labiau apdorotą žemės riešutų sviestą. Šių rūšių žemės riešutų sviesto sudedamųjų dalių sąraše dažnai bus pridėta cukrų, aliejų ir (arba) stabilizatorių. Sakė, naudokis tuo, ką turi. Naudojant labiau apdorotą pb, sausainių tekstūra gali būti šiek tiek neryškesnė, o naudojant natūralų žemės riešutų sviestą kartais būna truputi trapesnė.
- Raktas: Radau, kad natūralaus žemės riešutų sviesto naudojimo raktas yra maišymas, kol jis gerai susimaišys ir bus visiškai vienodas.
Avižiniai žemės riešutų sviesto sausainiai: technika
Paprasta pagaminti, šie sausainiai yra paprastas sausainis.
- Sumaišykite šlapius ingredientus: Sviestą, cukrų ir žemės riešutų sviestą sutrinkite elektriniu plaktuvu. Įmuškite kiaušinius ir vanilę.
- Sausi ingredientai: Sumaišykite miltus, soda, kepimo miltelius ir druską. Laipsniškai įpilkite į šlapius ingredientus. Rankomis įmaišykite žemės riešutus ir avižas (aukščiau).
- Figūra: Supilkite tešlą ant kepimo skardos ir 30 minučių atšaldykite.
- Nuliukai kryžiukai: Kiekvieno sausainio viršūnes du kartus paspauskite šakutės smaigaliais tinklelio pavidalu (aukščiau).
- Kepti: Įdėkite sausainius į orkaitę, kepkite ir atvėsinkite.
Daugiau slapukų receptų
Source link