Žinau, kad daugelis iš jūsų šiuo metu ieško gerų Velykinių priešpiečių receptų. Štai keletas mėgstamiausių. Čia juos pabrėžiu per Velykas, bet jie visi yra mano ištisus metus trunkančio repertuaro dalis. Vėlyviesiems pusryčiams aš mėgstu šeimyninius patiekalus, tokius kaip pusryčių troškiniai ir frittatas, kaip vaflių ar omleto batonėlį. Turiu galvoje, kas nemėgsta „pasidaryk pats“ priedų? Žemiau pamatysite viso to derinį, mėgstamus gėrimus ir keletą meniu idėjų. Smagaus planavimo!
Velykų priešpiečių idėjos
Šį receptų sąrašą apribojau tik ilgais mėgstamiausiais. Tikras pasirinkimas, vėlyvieji pusryčiai – visų žvaigždžių. Būtinai naršykite žemiau esantį meniu idėjų sąrašą, jei jums reikia įkvėpimo!
Viskas „Bagel“ pusryčių troškinys: geriausias Velykų priešpiečių pretendentas. Pusryčių troškiniai yra a dalykas dėl geros priežasties. Galite juos paruošti dieną prieš. Jie puikiai tinka aptarnauti minią ir yra be galo pritaikomi. Tai mano nuomonė apie populiarų „Everything Bagel“ pusryčių troškinį. Tai gilus patiekalas iš tarkuoto sūrio, riestainių, kiaušinių, augalinės dešros kartu su traškumu ir pikantiškumu visų riestainių prieskonių. Viršuje prasiskverbiantys beigeliai gražiai traškūs ir pabučiuojami su orkaitėje skrudintu sūriu. Pabandyk!
Fregola Sarda: tai mėgstamiausias „Near & Far“ receptas. Puikus pietų, priešpiečių patiekalas, gaminamas su fregola. „Fregola“ yra gražūs, skanūs Sardinijos makaronai, gaminami iš kietųjų kietųjų kviečių miltų – apvolioti, džiovinti saulėje ir skrudinti iki geltonos, auksinės ir rudos spalvos atspalvių mišinio. Makaronai yra kaimiški ir riešutiniai, kiekvienas grūdelis su rausvu paviršiumi puikiai pagauna skonį. Labai gerai!
Deep Dish Quiche: Jūsų svajonių gilus patiekalas. Jis pagamintas su sluoksniuota sviesto pluta. Įdaras yra šilkinis ir kreminis, tačiau vis tiek puikiai pjaustomas. Keiskite priedus pagal sezonus – skrudinti vyšniniai pomidorai vasarą, žieminiai moliūgai vėliau šiais metais.
Skani Frittata: man patinka gera frittata kaip priešpiečių užtepimo dalis. Galite juos iškepti šiek tiek anksčiau, o tai, jei reikia, atvers orkaitę kitiems patiekalams. Tai skanus, puikiai pritaikomas frittata receptas, pagamintas iš bulvių, svogūnų ir kiaušinių, užpiltų kalendros čili padažu. Negailėkite padažo!
Geriausi vafliai: žiūrite į vaflius, kuriuos gaminu (tiesiogine prasme) kiekvieniems šeimos priešpiečiams, ir jie puikiai tinka Velykų priešpiečių susibūrimui. Galite sukurti priedų juostą ir leisti žmonėms pasigaminti patiems arba iš anksto pasigaminti ir palaikyti šiltoje orkaitėje. Jei esate vaflių gerbėjas, Prašau išbandykite šiuos. Kiekvienam užpakalinėje kišenėje reikia tvirto vaflių recepto, ir aš esu tikras, kad tai yra mano pokalbio apie vaflį pabaiga. Mėgautis!
Raudonųjų vaisių salotos: Raudonųjų vaisių salotos ir, be abejo, daug geresnės nei senosios mokyklos vaisių salotos! Puikiai tinka, kai pavasaris pereina į vasarą. Paprastos, sezoninės vaisių salotos, pagamintos iš sodrių braškių, vyšnių, citrinos žievelės ir kalendros rudojo cukraus. Penki ingredientai. Labai gerai. Jei vyšnioms ne visai sezonas, kur esate, rinkitės su 100 % braškėmis.
Klasikiniai blynai: jei esate labiau blynų šeima, tai yra klasikinis blynų receptas, kurio metu gaunamas gražus, klasikinis rietuvė su neįtikėtinai švelniais trupiniais ir auksiniais kraštais. Jis buvo mėgstamiausias nuo tada, kai pirmą kartą jį paskelbiau 2006 m. Blynai yra lengvi ir pakeliami bei geros spalvos. Receptas taip pat be galo pritaikomas pagal tai, ką turite po ranka.
Pan Frittata lapas: Jei mėgstate patiekti šeimyniškai, dar vienas puikus pasirinkimas yra frittata. Jums nereikia daug, kad padarytumėte puikų. Šis procesas prasideda nuo citrinos žievelės (svarbiausia!) apipurškimo ant skardos, o naudojamas paprastas kiaušinis, grietinėlė, druska ir pipirai.
Tofu plakinys: Ši tofu košė yra greitas, pikantiškas ir skanus priešpiečių be kiaušinių pasirinkimas. Pagaminta iš špinatų, kario miltelių, maistinių mielių, česnako ir svogūnų, tai yra versija, kurią gaminame daugelį metų! Be to, puikiai tinka bet kokioms daržovėms ir prieskoniams, kuriuos turite po ranka.
Liekni omletai: Įrengti omleto „stotelę“ su įvairiais priedais puikiai tinka, jei turite atsitiktinių priešpiečių. Žmonės gali gaminti ir pritaikyti omletus pagal savo skonį, naudodami įdarus, pavyzdžiui, karamelizuotus svogūnus, pesto, žoleles, įvairius sūrius ir kt. Šie omletai gaminami iš kiaušinių, išvirtų iki krepo plonumo ir įdaryti. Gardi ir lengvesnė sunkių, sūriu įdaryto omleto receptų alternatyva – puikiai tiks pietums ir priešpiečiams.
Velykų priešpiečių idėjos: duona ir pyragaičiai
Supinta svogūnų duona: kiekvieną Velykų priešpiečių užtepimą sveikiname gabalėlį. Tai vienas iš mano mėgstamiausių. Pagaminta iš sodrios, sviestinės, mielinės tešlos, kiekviena iš keturių pynimo sruogų yra įdaryta karamelizuoto svogūno ir tarkuoto sūrio mišiniu. Jei niekada anksčiau nekepėte pinto kepalo, pripažinsiu, kad sruogų kimšimas suteikia sudėtingumo, tačiau visas procesas yra neįtikėtinai atlaidus, jei įsipareigojate ir tęsiate. Pabandyk!
Glazūruotas citrinų pyragas: Saulėtas, ryškus priedas prie bet kokios Velykų užtepėlės. Šis citrininis pyragas yra drėgnas, kvapnus ir padengtas sūdytu citrininiu glaistu. Jis gaminamas su daugybe citrinos žievelių ir šviežiai spaustų citrinų sulčių. Jums nereikia maišytuvo, alyvuogių aliejaus tešla greitai susimaišo, o jūs turite ne ilgiau nei valandą, kol galėsite pasidalyti gražiu pyragu.
Cheddar Jalapeño avižinė duona: ši avižinių dribsnių duona laimi apdovanojimą už geriausią skrebutį. Tai sotus avižų dėmėtas kepalas su pasukų pagrindu, gausiai nusagstytais lydytais čederio sūrio kubeliais ir plonais jalapeno pipirų griežinėliais. Ten, kur sūris paliečia keptuvę, jis tampa aukso traškumo tobulumu.
Cinamoniniai suktinukai: jei gaminsite šiuos cinamono suktinukus Velykų priešpiečiams, pateiksiu pasiūlymą. Cinamoną pakeiskite citrusiniais. Pavyzdžiui, įdarui naudokite vienos ar dviejų citrinos žievelę ir maždaug šaukštą citrinos sulčių į glajų kartu su tiršta grietinėle, kuri vadinama glajais esančiais skysčiais.
Ką daryti su papildomais kiaušiniais
Jei po Velykų atsiras papildomų dėžučių kiaušinių, štai keletas idėjų.
Deviled Eggs: Man tai labai patinka – gražūs ir skanūs velniški kiaušiniai, pagaminti su žolelių dėmėtu įdaru ir pabarstyti skrudintais migdolais.
Kiaušinių salotos: mano mėgstamiausios kiaušinių salotos ir į ką kreipiuosi, kai trokštu sumuštinio su kiaušinių salotomis. Šiame įraše pateikiami visi smulkūs smulkmenos ir patarimai, kaip pasigaminti tobulą sumuštinį su kiaušinių salotomis. Patiekiama ant česnaku trintos skrudintos duonos su smulkintais salierais, svogūnais ir viso grūdo garstyčiomis.
Susmulkintų kiaušinių salotos: smagi alternatyva klasikinėms kiaušinių salotoms (aukščiau). Šis gaminamas susmulkinant kietai virtus kiaušinius ant dėžės trintuvės. Gautos susmulkintų kiaušinių salotos yra lengvos, purios ir ryškios. Nuotraukoje čia ant avokado skrebučio su laiškiniais svogūnais, marinuotais raudonaisiais svogūnais, žiupsneliu kario miltelių ir sezamo sėklomis.
Velykų priešpiečių meniu idėjos
Čia yra keletas pavyzdinių meniu, nuo kurių pradėti. Kai sakau užpilų juostą, turiu omenyje tik įvairių užpilų variantų išdavimą. Tai puikus būdas leisti kiekvienam pasigaminti omletus ar vaflius būtent taip, kaip jiems patinka.
1 meniu
- Viskas „Bagel“ pusryčių troškinys
- Braškių salotos
- Imbiero greipfrutų sultys
2 meniu
- Cheddar Jalapeño avižinė duona
- Skani Frittata arba Lieknas omletas su priedais
- Ledinė žalioji arbata
- Glazūruotas citrinų pyragas
3 meniu
4 meniu
- Vafliai su priedais
- Skani Frittata
- Naminis braškių migdolų pienas
Velykų priešpiečių gėrimų idėjos
Šviežiai spaustos sultys arba naminiai gėrimai yra paprastas būdas priešpiečių meniu pajusti ypatingai. Štai keletas mėgstamiausių iš ankstesnių priešpiečių.
Ananasų kokosų vanduo: gražus Velykų geltonos spalvos atspalvis, šis grožis visada pirmas, kai užtepami priešpiečiai. Šviežiai išspaustas ananasas yra šio gesintuvo pagrindas – gaminamas iš kokoso vandens, žaliosios citrinos ir imbiero sulčių. Jis gaivina, kvepia, drėkina ir tas tyras, intensyvus geltonos spalvos atspalvis, kuris kažkaip atskleidžia mūsų stiprumą ir gyvybingumą prieš paimant taurę.
Naminis braškių migdolų pienas: kaip gerai skamba. Prinokusios braškės ir šviežias migdolų pienas buvo gaminami vienas kitam. Ir taip, galite naudoti šaldytas uogas!
Ledinė žalioji arbata: kad ir kaip gerai skambėtų. Prinokusios braškės ir šviežias migdolų pienas buvo gaminami vienas kitam. Ir taip, galite naudoti šaldytas uogas!
Imbiero bučiuotos greipfrutų sultys: Šios greipfrutų sultys atkreips jūsų dėmesį. Tai tinka, jei ieškote kažko ryškaus, gaivinančio, pikantiško ir pilno tūrio citrusinių vaisių. Sutarkuotą imbierą pamirkykite šiek tiek cukruotame vandenyje, tada perkoškite į laimo ir greipfrutų sulčių mišinį.
Source link