Su švelniomis, sultingomis krevetėmis, padengtomis nenumaldomai traškia, traškia duona, Keptos kokosinės krevetės yra minią džiuginantis užkandis, kurį pagaminti lengviau nei manote!
Patiekite šias kokosines krevetes su vištienos ananasų kabobais, ananasiniais ryžiais ir tropinių kopūstų kokteiliu – atogrąžų patiekalas patiks visiems!
Geresnės nei restorano kokosinės krevetės
Nesunku suprasti, kodėl kokosinės krevetės yra populiarus užkandis daugelyje restoranų. Jis yra sultingas, saldus ir beprotiškai traškus. Bet mes galime tai padaryti geriau namuose su minimaliomis pastangomis ir nereikalaujant gruzdintuvės!
Šis paprastas keptų kokosinių krevečių receptas suteikia tą patį kvapnų, traškų kokoso pyragą ir putlias krevetes, kurias žinote ir mėgstate, be riebalų ir kalorijų pertekliaus, kuris pridedamas prie keptos versijos.
Kaip pasigaminti keptas kokosines krevetes
Šie patarimai padės pasiekti puikių rezultatų. Išsamias instrukcijas rasite šio įrašo apačioje esančioje recepto kortelėje.
Prieš kepdami nusausinkite krevetes
Išdžiovinkite krevetes popieriniu rankšluosčiu, taip kepinys geriau prilips prie krevečių. Šis žingsnis atrodo nereikšmingas, bet patikėkite manimi, labai svarbu, kad duona gerai priliptų prie krevečių.
Kepkite krevetes
Kaip ir mano keptos vištienos ir naminių žuvies lazdelių receptai, šis kokosinių krevečių receptas gaminamas naudojant trijų etapų kepimo procesą. Skirtumas tas, kad susmulkintas kokosas dedamas į panko, kad šis receptas būtų atogrąžų.
Iškepkite kokosines krevetes
Iškeptas krevetes sudėkite ant kepimo skardos su apvadu, gerai išteptą kepimo purškalu. Keptų krevečių viršų apipurkškite kepimo purškikliu, kol krevetės šiek tiek blizgės. Tai padės kepiniui gražiai apskrusti. Manau, kad pagal šį receptą geriausia apversti įpusėjus kepimo procesui, kad kiekviena krevečių pusė taptų auksinė ir traški.
Patiekite kokosines krevetes su abrikosų padažu
Patiekiant kokosines krevetes su saldžiu ir aštriu abrikosų padažu, šis atogrąžų užkandis puikiai tinka. Nors įtraukiau skanaus abrikosų padažo receptą, man taip pat patinka patiekti šias kokosines krevetes su saldžiu čili padažu, nes jos turi panašų skonį.
∗ Oro gruzdintuvė kokoso krevetės ∗
Užuot kepę kokosines krevetes, galite jas kepti ore naudodami gruzdintuvą. Kepdami, kaip nurodyta, ir kepdami ore 360 laipsnių F temperatūroje 5 minutes, apverskite ir kepkite ore 3–4 minutes, kol taps traškūs.
Daugiau krevečių receptų
Jei išbandėte šį keptų kokosinių krevečių receptą, norėčiau, kad galėtumėte palikti komentarą ir apžvalgą žemiau.
Kokoso krevetės
Mažiau riebalų ir kalorijų turintis, bet toks pat skanus kaip ir keptas, šis keptų kokosinių krevečių receptas paruošiamas per mažiau nei 30 minučių ir sukuriamas nenugalimas užkandis.
Spausdinti
Smeigtukas
Įvertink
Porcijos: 6
Kalorijos: 228kcal
Neleidžia ekranui užtemti ruošiant receptą.
Instrukcijos
Abrikosų padažas
-
Įdėkite ½ puodelio abrikosų konservų į karščiui atsparų dubenį. Mikrobangų krosnelėje 30 sekundžių, kad konservai suplonėtų ir atsilaisvintų. Įpilkite 1 šaukštą ryžių acto, 2 arbatinius šaukštelius sambal oelek arba grūstų raudonųjų pipirų dribsnių. Gerai išmaišykite ir patiekite su krevetėmis.
Pastabos
Abrikosų padažas: Drąsiai praleiskite padažą ir patiekite krevetes su parduotuvėje pirktu arba naminiu saldžiu čili padažu.
Oro gruzdintuvės instrukcijos: Užuot kepę kokosines krevetes, galite jas kepti ore naudodami gruzdintuvą. Kepdami, kaip nurodyta, ir kepdami ore 360 laipsnių F temperatūroje 5 minutes, apverskite ir kepkite ore 3–4 minutes, kol taps traškūs. Norėdami gauti traškesnių rezultatų, pridėkite dar 2 minutes kepimo laiko. Jei reikia, pakartokite su likusiomis krevetėmis.
Mityba
Kalorijos: 228kcal | Angliavandeniai: 23g | Baltymas: 15g | Riebalai: 8g | Sotieji riebalai: 5g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 1g | Trans-riebalų: 1g | Cholesterolis: 150mg | Natris: 949mg | Kalis: 189mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 7g | Vitaminas A: 216TV | Vitamino C: 1mg | Kalcis: 72mg | Geležis: 2mg