Žiedinius kopūstus kepiau tūkstančiais skirtingų būdų, bet ši versija, nuo Aplink mūsų stalą Sara Forte, pirmą kartą išbandžiusi, greitai tapo savaitės nakties pagrindiniu produktu. Didelė žiedinio kopūsto galva supjaustoma žiedynais, kurie aptepami su prieskoniais pagardintu aliejumi ir kepami karštoje orkaitėje. Pakeliui įvedami raudonieji svogūnai ir datulių gabaliukai, o visa situacija apibarstoma daugybe žolelių, rukolos, pušies riešutų, sezamo sėklų ir kreminio tahini padažo. Tai beprotiškai skanu.
Daugelis iš jūsų pažįsta Sarą iš jos ir maisto tinklaraščio „Sprouted Kitchen“. O gal esi SK kulinarijos klubo narys? Ji yra mylima dėl rimtos priežasties, kuria naudingus, įgyvendinamus, šeimai tinkamus receptus, išlaikant tai tikrus. Pasakiau jai, kad dovanosiu knygą visiems savo gyvenimo užimtiems tėvams, ir tai turėjau omenyje. Štai jos naujos knygos žvilgsnis, keletas gražių užtepėlių ir kt.
Jos vyras Hughas padarė visą knygos fotografiją. Jo stilių atpažinsite iš gražios svetainės. Man visada patiko, kaip jų maistas visada atrodo šviežias, natūralus ir nesumaišytas. Jų projektuose visada yra šeimos nuotraukų. Prisimenu (prieš metus) Sara man pasakė vieną dieną per pietus, kad ji visada norėjo, kad jos namai būtų jos vaikų ir jų draugų nusileidimo aikštelė. Tai man visada įstrigo, nuostabus, tikras siekis.
Žemiau galite pamatyti keletą nuostabių nuotraukų sklaidos pavyzdžių. Ir aukščiau esantis turinys.
Skrudinti žiediniai kopūstai: improvizuoto vakarienės meniu dalis
Šis skrudintas žiedinis kopūstas padėjo sukurti fantastišką (ir nesudėtingai sudedamą) vakarienę, kai prieš porą savaičių apsilankė Wayne'o tėvai. Išskrudintą žiedinį kopūstą (receptas pateiktas žemiau) pagaminau dieną prieš, o kitą vakarą vakarienei surinkau keletą kitų lengvų laimėjimų. Be žiedinio kopūsto, jokiam komponentui pagaminti prireikė daugiau nei penkių minučių aktyvaus laiko, o likučiams galiausiai neliko nė trupučio!
- Didelė krūva keptų bulvių: Mažas bulves perpjausčiau per pusę, apkepiau alyvuogių aliejuje ir kepiau karštoje orkaitėje, kol suminkštės. Į alyvuogių aliejų įmaišome šiek tiek aštrios bombos čili pastos ir užpilame ant bulvių didelėje lėkštėje. Pabaigoje su daug skrudintų sezamų sėklų ir smulkintų bazilikų.
- Garstyčių lęšiai: Prancūziškus lęšius uždengiau (džiovinau) maždaug 3/4 colio vandens ir troškinau, kol lęšiai labai suminkštėjo. Tada išvirti lęšiai buvo sumaišyti su gausiu šaukšteliu (2+ šaukštais) stiprių prancūziškų garstyčių ir pora stiklinių Camino raudonojo vyno acto bei šlakeliu gero alyvuogių aliejaus. Pagardinta druska ir pipirais. Pabarstykite konservuotais, skrudintais vyšniniais pomidorais (aliejuje) ir pjaustytu baziliku.
- Kietai virti kiaušiniai: Kiekvieną kiaušinį padalinau per pusę, pabarsčiau prieskoniais (naudojau za'atar, bet naudoju bet kokį mėgstamą pikantiškų prieskonių mišinį). Druska pagal skonį. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
- Skrudinti žiediniai kopūstai su Tahini: Receptas žemiau. Patiekite kambario temperatūroje.
Daugiau žiedinių kopūstų receptų
Source link