Vienas iš mano mėgstamiausių kukurūzų miltų receptų yra Marion Cunningham kremu užpildyta kukurūzų duona iš Pusryčių knyga. Mano kaimynas San Franciske atnešė jį į Helovino puodą (daug fanfarų), ir man pasirodė, kad tai ta pati kukurūzų duona. Molly rašo apie in Naminis gyvenimas. Dabar visi mano šeimos nariai mėgsta šią kukurūzų duoną, ir bėgant metams ji buvo rodoma daugelyje šeimos susibūrimų. Tai vienas iš tų receptų, todėl maniau, kad niekada jo nekeisiu, nepataisysiu ar gaminsiu kitaip. Nereikėjo. Būkite paprasta, palikite ramybėje.
Kukurūzinės duonos keptuvė: įkvėpimas
Pasakotojo balsas: ji negalėjo to palikti ramybėje. Galiausiai sukūriau alternatyvią versiją, pakankamai gerą, kad galėčiau pasidalinti. Aš pasirinkau bendrą požiūrį į Marion kreminį kukurūzų pyragą, įvedžiau ketaus keptuvę ir keletą ingredientų, kurie gražiai dera su kukurūzais – žolelėmis, quinoa. Tikėjausi, kad tai bus kažkas unikalaus ir ypatingo. Ir oho, ar tai kada nors pavyko!
Tikiuosi sutiksite, rezultatai įspūdingi. Kaimiškas, minimalios struktūros, su kremu padengtas, pluteles kraštais, žolelėmis kvepiantis kukurūzų-quinoa keptuvės kukurūzų duona. Recepto užtenka mažai miniai. Kiekvienas gabalas yra tankus ir drėgnas, turtingas įvairios tekstūros juostelėmis. Tai gana ypatinga ir, jei esate kukurūzų duonos mėgėjas, verta apsilankyti.
Praneškite, jei išbandysite – puikiai tiks iškyloms, užkandžiams, šeimos patiekalams, čili vakarienei, Padėkos dienai ir panašiai!
Daugiau duonos receptų:
Source link