Greitai paruošiamą puodą pasukite, kad pakeptų, į vidinį puodą įpilkite ½ šaukšto aliejaus ir trumpai pakaitinkite 30–60 sekundžių. Kai pašildysite, įdėkite 1 svarą maltos mėsos su 1 mažu smulkintu svogūnu. ir leiskite minutę sušilti. Į įkaitintą aliejų suberkite maltą jautieną ir susmulkintą svogūną. Pakepinkite jautieną ir svogūną, kepdami supjaustykite jautieną į mažus gabalėlius, kol malta jautiena beveik apskrus.
Kai mėsa apskrus, suberkite 2 kubeliais pjaustytas paprikas ir 2 skilteles malto česnako ir pakepinkite 1 minutę ilgiau, kad česnakas apskrustų ir mėsa baigtų kepti. Pagardinkite trupučiu druskos ir pipirų. Norėdami išjungti momentinį puodą, paspauskite atšaukti.
Jei reikia, nusausinkite riebalų perteklių ir grąžinkite vidinį puodą atgal į greitpuodį.
Į vidinį puodą įpilkite 1 puodelį jautienos sultinio ir iš puodo dugno nubraukite visus parudavusius mėsos gabalus.
Įpilkite likusius 4 puodelius jautienos sultinio, 2 arbatinius šaukštelius česnako miltelių, 2 arbatinius šaukštelius paprikos, 1 arbatinį šaukštelį svogūnų miltelių, ½ arbatinio šaukštelio raudonėlio, 1 arbatinį šaukštelį medaus/cukraus ir 2 arbatinius šaukštelius Vusterio padažo ir gerai išmaišykite.
Į vidinį puodą įpilkite 15 uncijų kubeliais pjaustytų pomidorų, 15 uncijų susmulkintų pomidorų ir ½ puodelio nuplautų ryžių. Nemaišykite, o švelniai stumkite ryžius žemyn, kad jie būtų panardinti į skystį.
Uždėkite dangtį ant greito puodo ir įsitikinkite, kad ventiliacijos rankenėlė užrakinta. Nustatykite kepti aukštu slėgiu 5 minutes, paspausdami rankinį arba greitąjį virimo mygtuką ir naudodami +/- mygtukus nustatykite laiką iki 5.
Pasibaigus kepimo laikui, leiskite slėgiui natūraliai nusileisti arba bent 15 minučių.
Nuimkite dangtį, paragaukite ir, jei reikia, pagardinkite dar druska ir pipirais. Patiekite pagal pageidavimą.