Daržovių kabobai yra paprastas kvapnus vasaros garnyras
Kalbant apie vasarines daržoves, jų paruošimo būdų yra begalė. Nuo ratatouille iki troškintų vasarinių moliūgų yra begalė būdų, kaip paruošti sezonines vasarines daržoves. Tačiau kai temperatūra įkaista, mano absoliutus mėgstamiausias būdas ruošti daržoves yra mesti jas ant iešmelių ir kepti daržovių kabobus.
Kepant daržoves ant grotelių ne tik šiluma nepatenka į virtuvę, bet ir kepsninė suteikia didžiulį skonį daržovių kabobams. Sezoninės vasaros daržovės sukuria dūminį atspalvį, o jų natūralus skonis sustiprėja. Ir šiek tiek anglies, todėl šie kabobai tampa daug nenugalėtini. Ir būkime atviri, valgydami bet ką ant pagaliuko, išrankius vaikus mėgaukitės išmėginti daržoves, todėl šie daržovių kabobai yra sveikas garnyras, dėl kurio gali sutikti visa šeima!